Walhal Intipati Blog Aku

Wah bahasa… huahahaha….Blog aku ni memang takda hala tuju tada misi visi takda slogan. Hanya tempat meluahkan perasaan dan kecelaruan tatkala menghadapi tekanan. Juga menjadi medium untuk aku berkongsi suka duka kehidupanku. Boleh aku katakan ini mungkin diari atau apa sahaja.

Bagi yang terganggu dengan entry2 yang dipaparkan. Aku minta maaf. Oleh kerana ini blog aku, so aku berhak mengeluarkan entry waima kisah semut berlawan berebut gula sekalipun. Kerana ini blog suka-suka dan bukan blog untuk mencari keuntungan ala blogger2 mantops. Tidak terlintas langsung nak buat duit dari blog yang membosankan ini.

Penggunaan bahasa mungkin akan bercelaru sama seperti diri aku sendiri yang memang tidak terurus. Apa yang terlintas untuk dikongsikan di sini, itu yang akan aku keluarkan. Tengok wallpaper pun dah tahu aku ni macam mana kan… so relax2 sudeyyyy…

Ok la…just nak inform la kan… blog aku ni memang tidak akan aku campur adukkan cerita tak kira la kisah suka duka gelak tawa bagai tu kan… kisah travel sana sini pun aku boleh cite kat sini… ada aku kesah.. hak aku kan… yang penting aku tak mengganggu sensitiviti etika berblog sampai blog boleh kene banned… hehehehehe xmo nakal2 macam orang lain..

teringin gak menulis cerpen… tapi memandangkan jiwa aku ni tak berapa nak “in” dengan ketekunanan nak menulis, so biar la aku kuburkan dulu niat di hati…

Walaupun aku kaki novel and kaki berangan, tapi aku tak ada talent dalam penulisan… kalau hanya nak berbekalkan Bahasa Melayu gred A1 masa SPM dulu,

Kannnnn dah start melalut tu…. so jangan terkejut kalau anda tengah baca kisah trip aku ke mana-mana tetibe masuk cerita gajah sepak kereta…

Sampai ketemu lagi…….

Kisah Sesuatu

hari ni aku tak gi keje. kenapa???? taaaraaaaa this is the answer…..

Hasil Terjun Tangga

Sebenarnya masa nak turun kerja pagi tadi aku lambat. Bila dah lambat kalut la kan berkejaran ke kereta sambil menatap phone… akhirnya aku terjelepok kat tangga sambil bibirku mencium lantai konkrit. So dari situ la bermulanya episod balut membalut kaki ku yang nampak gemok itu… bengkak… urm balutan tu selepas dapat satu injection. 

Kerja gila tyme dapat MC

# sibuk dok tanya sume orang kat mana ada jual gulai patin masak tempoyak area putrajaya@bangi (tapi tak pi carik pun)

# dok paksa makcik bibah teman membedal steak kat TGI Friday Alamanda…

steak da abes… yg tgal sayur2 yg da layu sgt

hehe balik mkn bru terasa sakitnya…. bengkak sa surut, so esok xyah xray bagai…. hehehe

 

1st N3

Hi u ols!!!! this is my 1st post for this blog (3G – Gadis Gemok Gedempol). Quite a long time I did not blogging, after I delete my old blog 5 months ago. Why do i choose 3G??? i’ll explain later. How i wish this blog will last forever. NO SABOTAJ!!! OK.